Naročilnica na Dnevnikove edicije za fizične osebe

  1. Za naročilo na eno ali več Dnevnikovih edicij izpolnite spodnji obrazec.

  2. Če ste izbrali drug naslov za dostavo, vnesite podatke:

Izpostavljena vsebina

SEPA DIREKTNE OBREMENITVE

Zaradi pravil SDD po novem vse spremembe, odprtje oz. ukinitev vašega soglasja za direktno obremenitev iz plačilnega računa kot plačnik naročnine od 20.11.2012 urejate neposredno z Dnevnikom, d.d. in ne več s svojo banko. Prav tako se, prosimo, obrnite na nas z vprašanji glede višine zneska, izvršitve SDD oz. ostalimi vprašanji glede ureditve načina in periode plačevanja. Dodatne informacije o SDD lahko najdete na: www.sepa.si,www.zbs-giz.si, spletnih straneh bank in hranilnic. Obrazec pooblastila je na voljo tu.

Prosimo vas, da en izvod Pooblastila v celoti izpolnite, lastnoročno podpišete in ga v originalu pošljete na: Dnevnik, d.d., Kopitarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana ali se oglasite na blagajni družbe Dnevnik, na Kopitarjevi ulici 2 v Ljubljani. Veljavnost in pričetek izvajanja vašega Pooblastila je odvisen od datuma prejema le-tega na Dnevnik, d.d. in ustreznosti izpolnitve podatkov.

Na blagajni Dnevnika imate tudi možnost plačila naročnine brez provizije.

 

Obvestite nas tudi v primeru, da bi želeli spremeniti periodo vašega plačevanja (npr. kvartalno, polletno, letno…). V primeru dodatnih vprašanj, se prosimo obrnite na naročniški oddelek, telefon 080 20 07 ali e-naslov narocnina@dnevnik.si.


Predstaviitev edicij

DNEVNIK  dnevnik_edicija_8_11_2012.jpg
 
Časopis Dnevnik je časnik z več kot polstoletno zgodovino. Pod sloganom »Življenje ima besedo« na svojih straneh prinaša bralcem bogastvo informacij, komentarjev in kolumen in raznovrstnost pogledov, zaznamovanih z odgovornostjo do posameznika in širše družbe.
 
Dnevnik izhaja od ponedeljka do sobote, vsebinsko pa pokriva notranje- in zunanjepolitične teme, gospodarstvo, kulturo, šport in številna druga področja življenja. Bogatita ga tudi redni prilogi Nika - priloga za ženske in Pilot -bogat tedenski RTV vodnik ter številne izredne priloge za različne skupine bralcev. 
 
Ob sobotah je Dnevniku dodana priloga Dnevnikov Objektiv, danes ena najpomembnejših mnenjskih edicij v državi, ki pod sloganom »Svoboda pisane besede« ponuja vsebine za zahtevnega bralca.
 
NEDELJSKI DNEVNIK  nedeljc_logo.jpg
 
Verjetno ni Slovenca, ki ne bi poznal Nedeljca, saj najbolj bran tednik v državi vsako sredo prebere kar četrtina Slovencev ... In verjetno ni podjetja, ki ne bi vedelo, kaj pomeni imeti več kot 100.000 lojalnih strank – toliko ima namreč Nedeljski dnevnik stalnih naročnikov.
 
Nedeljski dnevnik je časopis, ki ga s svojimi predlogi in komentarji uredništvu v veliki meri soustvarjajo bralci in bralke. Zato so v tesnem in domačnem odnosu s svojim časopisom; odzivajo se na zgodbe o sreči in žalosti, domu in družini, življenju in zdravju, igri in športu, živalih, rastlinah ...
 
Med mnogimi novostmi Nedeljskega dnevnika je tudi njegov novi slogan »Nedeljski v krogu družine!«. 
 
 
RAZVEDRILO  razvedrilo_logo.jpg
 
Od avgusta 2009 edicije Razvedrila izhajajo po okriljem družbe Dnevnik d.d., kar ob sodelovanju z drugimi uredništvi Dnevnikovih edicij prispeva k vsebinski obogatitvi revij Razvedrila.  

 

Začasna sprememba naslova

Dnevnikove edicije lahko začasno prenaročite na počitniški naslov v Sloveniji.
 
Začasen naslov in čas preusmeritve sporočite:
na brezplačno telefonsko številko 080 20 07 ali 
po e-pošti: narocnina@dnevnik.si.
 
Naročnik ima pravico prenaročiti izvod na katerikoli naslov v Sloveniji. Obvestilo o prenaročilu mora biti poslano 1 teden pred želeno spremembo dostave.