Naroči

Izpostavljena vsebina

SEPA DIREKTNE OBREMENITVE

Zaradi pravil SDD po novem vse spremembe, odprtje oz. ukinitev vašega soglasja za direktno obremenitev iz plačilnega računa kot plačnik naročnine od 20.11.2012 urejate neposredno z Dnevnikom, d.d. in ne več s svojo banko. Prav tako se, prosimo, obrnite na nas z vprašanji glede višine zneska, izvršitve SDD oz. ostalimi vprašanji glede ureditve načina in periode plačevanja. Dodatne informacije o SDD lahko najdete na: www.sepa.si,www.zbs-giz.si, spletnih straneh bank in hranilnic. Obrazec pooblastila je na voljo tu.

Prosimo vas, da en izvod Pooblastila v celoti izpolnite, lastnoročno podpišete in ga v originalu pošljete na: Dnevnik, d.d., Kopitarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana ali se oglasite na blagajni družbe Dnevnik, na Kopitarjevi ulici 2 v Ljubljani. Veljavnost in pričetek izvajanja vašega Pooblastila je odvisen od datuma prejema le-tega na Dnevnik, d.d. in ustreznosti izpolnitve podatkov.

Na blagajni Dnevnika imate tudi možnost plačila naročnine brez provizije.

 

Obvestite nas tudi v primeru, da bi želeli spremeniti periodo vašega plačevanja (npr. kvartalno, polletno, letno…). V primeru dodatnih vprašanj, se prosimo obrnite na naročniški oddelek, telefon 080 20 07 ali e-naslov narocnina@dnevnik.si.


Predstaviitev edicij

DNEVNIK  dnevnik_edicija_8_11_2012.jpg
 
Časopis Dnevnik je časnik z več kot polstoletno zgodovino. Pod sloganom »Življenje ima besedo« na svojih straneh prinaša bralcem bogastvo informacij, komentarjev in kolumen in raznovrstnost pogledov, zaznamovanih z odgovornostjo do posameznika in širše družbe.
 
Dnevnik izhaja od ponedeljka do sobote, vsebinsko pa pokriva notranje- in zunanjepolitične teme, gospodarstvo, kulturo, šport in številna druga področja življenja. Bogatita ga tudi redni prilogi Nika - priloga za ženske in Pilot -bogat tedenski RTV vodnik ter številne izredne priloge za različne skupine bralcev. 
 
Ob sobotah je Dnevniku dodana priloga Dnevnikov Objektiv, danes ena najpomembnejših mnenjskih edicij v državi, ki pod sloganom »Svoboda pisane besede« ponuja vsebine za zahtevnega bralca.
 
NEDELJSKI DNEVNIK  nedeljc_logo.jpg
 
Verjetno ni Slovenca, ki ne bi poznal Nedeljca, saj najbolj bran tednik v državi vsako sredo prebere kar četrtina Slovencev ... In verjetno ni podjetja, ki ne bi vedelo, kaj pomeni imeti več kot 100.000 lojalnih strank – toliko ima namreč Nedeljski dnevnik stalnih naročnikov.
 
Nedeljski dnevnik je časopis, ki ga s svojimi predlogi in komentarji uredništvu v veliki meri soustvarjajo bralci in bralke. Zato so v tesnem in domačnem odnosu s svojim časopisom; odzivajo se na zgodbe o sreči in žalosti, domu in družini, življenju in zdravju, igri in športu, živalih, rastlinah ...
 
Med mnogimi novostmi Nedeljskega dnevnika je tudi njegov novi slogan »Nedeljski v krogu družine!«. 
 
 
RAZVEDRILO  razvedrilo_logo.jpg
 
Od avgusta 2009 edicije Razvedrila izhajajo po okriljem družbe Dnevnik d.d., kar ob sodelovanju z drugimi uredništvi Dnevnikovih edicij prispeva k vsebinski obogatitvi revij Razvedrila.  

 

Začasna sprememba naslova

Dnevnikove edicije lahko začasno prenaročite na počitniški naslov v Sloveniji.
 
Začasen naslov in čas preusmeritve sporočite:
na brezplačno telefonsko številko 080 20 07 ali 
po e-pošti: narocnina@dnevnik.si.
 
Naročnik ima pravico prenaročiti izvod na katerikoli naslov v Sloveniji. Obvestilo o prenaročilu mora biti poslano 1 teden pred želeno spremembo dostave.